​Døre og vinduer laves i Nordjylland

​I rigtig mange ældre boliger kan det være en stor fordel at skifte de gamle døre og vinduer ud med nogen, der giver bedre isolering. Det betyder både bedre indeklima og en lavere varmeregning – og så naturligvis mere holdbare døre og vinduer.

Klarer alt inden for døre og vinduer

Hos Tømrerfirma M.C. Overgaard klarer vi alle opgaver i forbindelse med døre og vinduer i Thy, Thisted og Nordjylland. Uanset om det er istandsættelse, udskiftning eller et nybygningsprojekt, kan vi tilbyde professionel rådgivning og udførelse af opgaven.

Vi har stor erfaring i energioptimering og kommer gerne ud til din bolig for at se på, hvad vi kan gøre for dig. Vi klarer også større opgaver for virksomheder.

Stor erfaring med vinduer og døre i Thy, Thisted og Nordjylland

​Alle vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som har stor erfaring inden for store og små opgaver i forbindelse med døre og vinduer. Vi er altid villige til at strække os ekstra langt for vores kunders tilfredshed.

Hvorfor ikke ringe til os allerede i dag og få en god snak om dit forestående projekt? Vi træffes på telefon 97 92 29 44 og på mail mco12@worldonline.dk.